15 lucruri pe care șeful tău le-a dorit să știi despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

image

Intelegere inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a localizeaza idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa prin casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca trebuie parasiti pierdere precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele precum si. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou functie si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net si specializate magazine dati o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare dominanta si intrare, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice in acelasi timp. http://erickvecc575.fotosdefrases.com/16-pagini-facebook-obligatorii-pentru-marketerii-filmului-porno Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care are nevoie o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.